Electrical Underfloor Heating - ANTALYA TURKEY OLESEN


Electrical Underfloor Heating

Elektrikli Yerden Isıtma Sistemleri

Kişisel Rahatlık

Banyolara, mutfaklara, kapalı verandalara ve seralara, ailelerin ve arkadaşların bir arada geldiği ya da kişisel rahatlığın arzu edildiği her yere rahatlık ve konforlu sıcaklık katan HandyHeat döşemeden ısıtma sistemleri Avrupa`nın bir ucundan öbür ucunda binlerce eve döşenmiştir.

Yüksek verimli – Bakım gerektirmez

Son derece ince olan yerden döşeme sistemlerimiz seramik, doğal taş, ahşap, halı ve parke döşemelerin altına pratik, görülmez montaj için tasarlanmıştır. Sistemler kullanım ömürlerinin tamamı boyunca yüksek enerji verimi sağlar ve bakım gerektirmezler.

Yardım

Elektrikli yerden ısıtmanın birçok benzersiz avantajı hakkında daha fazlasını öğrendikçe, Handyheat`in, ürün ve montaj desteği sağlayan ve bütün sorularınıza dürüst yanıtlar veren uzman ve her şeye çare bulan bir üretici olduğunu keşfedeceksiniz. Herşeyden ötesi, sadece size sıcak döşemeler sağlamaktan çok daha fazlasını; kişisel rahatlığı sağlarız.

Modern Döşeme Altı Isıtma Birçok Avantaj Sağlar

Oldukça basit: Modern döşeme altı ısıtma kaloriferlere dayanan geleneksel sistemlerle karşılaştırıldığında birçok avantaj sağlamaktadır.

Daha Fazla Enerji Verimli

Döşemeler gibi geniş, sıcak yüzeyler olduğunda, daha düşük bir hava sıcaklığı ile rahat ortamların yaratılması mümkündür.  Bu döşeme altı ısıtmayı geleneksel kalorifer sistemleri ile karşılaştırıldığında daha enerji verimli ve konforlu kılar.

Daha Düşük Enerji Masrafları

Döşeme altı ısıtma daha rahat bir serinlik hissi uyandırır ve böylece daha düşük enerji masraflarına yol açacak olan binadan daha az ısının kaçmasına neden olur.

Konfor

Sabit, 20-24 derece arasında eşit miktarda dağıtılan bir sıcaklık odanın köşesindeki bir tek kalorifer peteği gibi çok sıcak bir ısı kaynağından daha konforludur.

Soğuk Hava Cereyanlarını ve Tozu Azaltır

Tabii ki hepsi bu değil, döşeme altı ısıtma sabit hava dolaşımını, soğuk hava cereyanını ve tozunu büyük ölçüde azaltır!

x
Loading...